2010. április 19., hétfő

Szóval....

  Ildi 
 Lidércke
 Eddig  tizenhárom +  három  játékos tippel a játékban , ahol Kócos Kata a nyeremény.
Egyetlen szabály, hogy a játék utolsó pillanatáig lehet találgatni.Aki egyszer is megnevezte a készülő "valamit", az benne lesz a kalapban : ) 
 Még nincs vége, és képek is lesznek még : )

12 megjegyzés:

  1. Ez egy falvédő lesz, ami interaktív, tehát a levehető részeivel játszani is lehet. Kíváncsi vagyok a végeredményre, mert biztos fog a tulajdonosának tetszeni:)

    VálaszTörlés
  2. na, jó, bevallom, először én is falvédőre gondoltam, de azt már sokan írták, és ha mindenki ugyanarra a lóra fogad, hol az izgalom? :D Szóval, szerintem táska. :)
    Kata meg gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
  3. Ha nem lenne ilyen kecsegtető a nyeremény, nem is játszanánk. :D Hú, bár én már körbetippeltem a lehetséges dolgokat, de - mivel a biztosra megyek - , s azt mondtad bárhányszor tippelhetünk, akkor az eddigiekhez (táska, falvédő, textilkönyv) hozzávenném a játszószőnyeget is. :)))

    VálaszTörlés
  4. Óóó, Skippo...pedig szerintem annak is jó játszani aki nem fog nyerni.
    Mert ...."könnyű Katát táncba vinni..."

    VálaszTörlés
  5. Én ünnepélyesen elvetem a falvédő tippemet, mert ezzel játszani lehet, nem csak dísz!!! Bár, a gyerekeimnek is volt többfunkciós falvédője... Emlékszem, volt egy babakád is rajta, meg homokozó és alvás helyett ide-oda rakták a babát!:( Hú, most nagyon elbizonytalanodtam...Még ne legyen vége!!!

    VálaszTörlés
  6. Kreatív mesefal? Átlényegült falvédő:)))
    El lehet játszani vele egy kitalált történetet,amelynek állandó,de mégis változtatható szereplői vannak.
    Már annyi ötletünk volt,hogy tessék valamelyiket majd ezek közül is megvalósítani:)))

    VálaszTörlés
  7. Szia Marika! Én meg itt próbálkoztam mááááá mióta megjegyzést írni, de gépem bevadult.:)))A lényeg, hogy szerintem meg egy mesepárna-takaró lesz, ami jól megtömhető és puha és hurcibálható és pakolható. És persze mellette a rajta szereplők rakosgathatók.:-))) Ilyet írt már valaki???:-))))

    VálaszTörlés
  8. Szia Batorba, jó hogy jöttél:)

    VálaszTörlés
  9. Marika! Én falvédőre tippelnék, levehető (interaktív) részekkel! De lehet, hogy tévedek??? :o))

    VálaszTörlés
  10. U.I.: egyébként akár mi lesz, én odavagyok már most érte

    VálaszTörlés
  11. Szerintem... azért a falvédőt még tartom, de lehet hogy a ballagásra készül valami a lányodéknál? Esetleg az ofőnek vagy az osztályba valami falikép, emlékül a következő osztálynak?? Ha nagy hülyeséget irogatok, akkor bocs :P

    VálaszTörlés
  12. Én nagyon , nagyon élvezem ezt a játékot...és kaptam egy csomó egészen jó ötletet. Köszönöm nektek, hogy itt vagytok :))

    VálaszTörlés