Google+ Followers

2010. április 14., szerda

Macska a házban...

Most a macskaimádók bizonyára felhördülnek, de én nem szeretem a macskákat.Csak, nem szeretem....
Mégis, most egy van a házban. Felmászott a függönytartóra,a csillárra, lóg a szekrényajtón,, könyvespolcon.A varrókör macskáját mégsem nézhetem ki a házból, megtűröm : )

9 megjegyzés:

 1. Drága Bemka, hát mit akartál te csinálni ezzel a szépséges cicával??? Ahogy látom a pofikáján, borongós napokon fel tud vidítani! Zárójelben jelzem, én sem szeretem a macskákat a lakásban, de kutyát se meg, hörcsögöt sem, meg halat sem.... hát, ez van !

  VálaszTörlés
 2. Figyelj csak! Én zsigerből nem bírtam a macskákat!De nagyon nem!!! A nagy, kamasz gyerekem addig nyafogott, míg hoztunk egyet. Két hét után már nekem kellett átvenni a kezelését, mert csak addig volt érdekes... Végül úgy megszerettem, hogy bőgtem, mikor ősszel eltűnt..Nem a lakásban volt, csak amíg össze nem szoktak a kutyákkal. És most szeretnék egy grafit szürke kis kandúrt, ha tud valaki...:)
  Tűrd meg, hiszen nincs vele gondod sem!:)

  VálaszTörlés
 3. ÓÓÓÓÓÓ, de aranyos ez a cicus!!! :)) Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm , úgy vagyok ezzel a macskusszal, hogy úgy nézek rá, mint a mesebeli macskára. Mesebeli, mármint mesének titulálva Szepes Mária gyerekregényét, a "Boróka néni kincse"-t.Ebben a könyvben volt Sziszi-Szuszu, valami vajákos, huncut,kedves kiscica.Hát ilyen ez az én cicusom :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem volt egy macskám, őt nagyon szerettem. Amúgy nem tudom, mit is kellene mondanom, ha valaki megkérdezné, szeretem-e a macskákat. Az biztos, hogy nem ugrom neki mások macskáinak, hogy megsimogassam. De a játékmacska az teljesen más kategória (sárkányt se szeretnék háziállatként). Ez a Te macskuszod pedig nagyon tetszik, irtó aranyos az arca!

  VálaszTörlés
 6. Ez nagyon aranyos. Én amúgy is szeretem a macsekokat.

  VálaszTörlés
 7. Ez egy okos macska, ugye Móni?
  Köszi Krókusz és üdvözöllek nálam :)

  VálaszTörlés
 8. Szeretnék tippelni: tavaszi faliszőnyeg lesz, vagy párna.Ha tévedek az sem baj... Biztosan az ovisok kapják! Puszi..Margó

  VálaszTörlés
 9. Isten hozott Margó! De örülök neked :)))

  VálaszTörlés