2010. április 14., szerda

Macska a házban...

Most a macskaimádók bizonyára felhördülnek, de én nem szeretem a macskákat.Csak, nem szeretem....
Mégis, most egy van a házban. Felmászott a függönytartóra,a csillárra, lóg a szekrényajtón,, könyvespolcon.A varrókör macskáját mégsem nézhetem ki a házból, megtűröm : )

9 megjegyzés:

  1. Drága Bemka, hát mit akartál te csinálni ezzel a szépséges cicával??? Ahogy látom a pofikáján, borongós napokon fel tud vidítani! Zárójelben jelzem, én sem szeretem a macskákat a lakásban, de kutyát se meg, hörcsögöt sem, meg halat sem.... hát, ez van !

    VálaszTörlés
  2. Figyelj csak! Én zsigerből nem bírtam a macskákat!De nagyon nem!!! A nagy, kamasz gyerekem addig nyafogott, míg hoztunk egyet. Két hét után már nekem kellett átvenni a kezelését, mert csak addig volt érdekes... Végül úgy megszerettem, hogy bőgtem, mikor ősszel eltűnt..Nem a lakásban volt, csak amíg össze nem szoktak a kutyákkal. És most szeretnék egy grafit szürke kis kandúrt, ha tud valaki...:)
    Tűrd meg, hiszen nincs vele gondod sem!:)

    VálaszTörlés
  3. ÓÓÓÓÓÓ, de aranyos ez a cicus!!! :)) Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm , úgy vagyok ezzel a macskusszal, hogy úgy nézek rá, mint a mesebeli macskára. Mesebeli, mármint mesének titulálva Szepes Mária gyerekregényét, a "Boróka néni kincse"-t.Ebben a könyvben volt Sziszi-Szuszu, valami vajákos, huncut,kedves kiscica.Hát ilyen ez az én cicusom :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem volt egy macskám, őt nagyon szerettem. Amúgy nem tudom, mit is kellene mondanom, ha valaki megkérdezné, szeretem-e a macskákat. Az biztos, hogy nem ugrom neki mások macskáinak, hogy megsimogassam. De a játékmacska az teljesen más kategória (sárkányt se szeretnék háziállatként). Ez a Te macskuszod pedig nagyon tetszik, irtó aranyos az arca!

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon aranyos. Én amúgy is szeretem a macsekokat.

    VálaszTörlés
  7. Ez egy okos macska, ugye Móni?
    Köszi Krókusz és üdvözöllek nálam :)

    VálaszTörlés
  8. Szeretnék tippelni: tavaszi faliszőnyeg lesz, vagy párna.Ha tévedek az sem baj... Biztosan az ovisok kapják! Puszi..Margó

    VálaszTörlés
  9. Isten hozott Margó! De örülök neked :)))

    VálaszTörlés