2010. április 21., szerda

Sorsolás....


Összeszedtem az utcáról ezt a kislányt.Rábíztam a sorsolást.

Skipponak gratulálok, kérem szépen a postacímet.Kata holnap elindul és nagyon örül mert tudja, hogy  lakik egy kicsilány is az eljövendő otthonában.

10 megjegyzés:

  1. "Összeszedtem az utcáról" :DDD, ez nagyon jó, és olyan Bemkás!!! Gratulálok a nyertesnek, és neked is, Katához is, meg az ügyeskönyvhöz is, nagyon szép munka!

    VálaszTörlés
  2. Skipponak gratulálok! Bemka, Neked meg a játékhoz, amiben nagyon jól éreztük magunkat, legalább is én!:)) Kata jól jött volna, de így megvarrom a magamét, mert ez a projekt kimaradt Ritánál!... A foglalkoztató könyvhöz is kedvet kaptam, kár, hogy nincs időm!!!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is! :) Neked is, mert szép munkát végeztél. :)))
    Komolyan az utcán szedted össze a kislányt? :DD

    VálaszTörlés
  4. Egészen komolyan, olyan kis tekergő , szinte-szinte utcagyerek.Néha kap tőlem egy almát, vagy akármit, ettől elég nagy vagyok a szemében(apróka semmiképp nem vagyok, sőőt).
    Bizalmatlan,óvatos, okos kiskölyök...sajnálom...és kevés esélye van, hogy jó maradjon.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a nyertesnek!
    Neked is, mert jó játék volt! :))

    VálaszTörlés
  6. Mekkora már! Megéreztem! :))) Végre én is nyertem valamit! VALAMIT! Bearanyoztátok a napom, Te és Kata, meg a szerencséskezű kisgyerek az utcáról. Köszönöm neki is! Gondolatban küldök neki egy nagy piros almát! :) Amúgy tervben volt varrni egyet. De leaglább ez már megvan. Max. a rokonok pályázhatnak még hasonlóra. De nekik skippos lesz, nekem meg bemkás, s ez olyan jó! :))) Írok mailt a címmel.

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy így örülsz :)))
    Köszönöm nektek még egyszer , hogy játszottatok.Nekem jó volt :)

    VálaszTörlés
  8. Skippo,gratulálok a nyereményhez! Bemka,neked pedig ehhez a műhöz,nagyon klassz ajándék,biztosan fogja élvezni a megajándékozott! És köszi a játékot,nagyon élveztem!

    VálaszTörlés
  9. Eltaláltam! :o))) Nagyon jó lett. És gratulálok a nyertesnek. :o))

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok a nyertesnek!Megint lemaradtam egy jó játékról!!

    VálaszTörlés