2011. október 9., vasárnap

Elmesélem...

szóval...
Azt hiszem nem voltam elég tárgyilagos, az előző bejegyzésemben csak a kosarat mutattam, a rendezvényt ahová a kosárral indultam már kevésbé.
 Vásárt mondtam, mert mit mondhattam volna a magam szűkszavú voltában egy kedves rendezvényről , ahol nekem lehetőséget kínáltak a portékáimat megmutatni , és esetleg el is adni .
Nem, nem vagyok csalódott :)
A tegnapi nap egy kedves nap volt számomra.
Veszteség nem ért.
Nyereség?Nyereségként könyvelem el, hogy egy családias,mondhatni meghitt kis összejövetelen ott lehettem. Kedves , nagyon fiatal emberek, akik nagyon jól akarnak szülők lenni.
Háton ,ölben,hordozóban ,széken, lépcsőn,földön...nyüzsgő, izgó-mozgó csemeték :) Tündérek...

Kicsit az egész olyan volt mint a blogvilág...tiszta és jó.
És ide csöppentem be én. Nem mentem túlzott vágyakkal. Két lábbal állok a földön,ismerem a mindennapok terheit.
Nem játszom tovább a türelmetekkel - egyetlen kis manócskát adtam el. És elmondom nektek, hogy ennek ellenére jó volt. Velem volt a lányom, a párom ...együtt hallgattuk az előadásokat a terhességről, szoptatásról,babahordozásról.Lassan ugyis aktuális  lesz  jól tudni ezeket  :)
És jó volt együtt lenni ...nemcsak hármunknak.
Az meg külön öröm volt mikor a kosarat körülvették az anyukák ,gyerekek...Volt aki a blogomról kérdezett, volt aki elérhetőséget kért,volt aki a babákról kérdezett.És láttam, hogy szeretik őket.És egy drága  fiatal anyuka azt mondta, hogy látszik, hogy szeretem a babáimat.
 Hát , nagyjából ennyi kedveseim.
És a babák majd  ugyis gazdára találnak  Tudom :)

És legyen néhány kép is Mónika-Cirmocska engedélyével.





7 megjegyzés:

  1. Köszönet a beszámolóért!Mindenképp nyertes vagy!Nem pénzben mérhető a boldogság és te tudod ezt.:)A tegnapi kérdésedre megkaptad a választ..szeretik-e a babáidat..Most láthattad..igen!:)

    VálaszTörlés
  2. Kívánom, hogy a következő ne csak szép élményt, de gazdag bevételt is hozzon! :)

    VálaszTörlés
  3. Az élménygazdagság inspirál egy újabb kosárnyi szeretetre no és babára IS...mert még sokan vannak akik várják...

    VálaszTörlés
  4. Szépen, kerekre sikeredett! Elsőre, igazán ideális. Legközelebb már a babáidért mennek, mert most megismerhették őket, na meg Téged!:)Hozzák az ismerőseiket, barátaikat, hogy hadd lássanak szépet ők is... Meglátod, így lesz!:)

    VálaszTörlés
  5. sajnálom, hogy anyagi siker most nem ért, de a pozitív visszajelzés, ha nem is pótolja, valamennyire feledteti ezt. És nini, az utolsó képen az én marokbabám van :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm ,hogy itt voltatok :)

    VálaszTörlés
  7. És igen Kata , megcsodáltam a babáidat, manócskát ,nyuszót :)

    VálaszTörlés